Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 12 noiembrie 2013

Viata suprinsa in...fotografia de nunta in Bucuresti :)

Fiecare femeie se viseaza, inca din primii ani de viata in rochie de mireasa! Sa fii ceruta in casatorie este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata ta. Dupa ce te trezesti cu inelul pe deget, incep emotiile si cautarile. In primul rand, cauti sa rezervi sala, unde va avea loc evenimentul, apoi ca femeie, te apuci si cauti pe net rochia de mireasa mult visata. Dupa ce ti-ai facut o idee asupra rochiei, incepi sa bati expozitiile, ce au ca tema, nunta, in cautare de fotograf de nunta, invitatii, rochie de mireasa, aranjamente florale. De obicei, ca si femeie, dupa ce ti-ai ales rochia de mireasa, nunta poata sa inceapa.:)
Categoric, ca daca vrei sa-ti ramana cat mai vie amintirea de la  evenimentul, in care vei purta rochia de mireasa, trebuie sa cauti si fotograful de nunta, care sa stie sa va suprinda, pe tine si pe viitorul sot, in cele mai minunate momente din viata.:) 
De obicei de serviciile foto-video nunta, se ocupa mirele. :) Cel putin, la noi asa a fost. Incepi sa intrebi prietenii despre serviciile foto-video nunta, ca mai apoi sa te poti decide.Fotograful de nunta este extrem de important: el este cel, care suprinde toate momentele frumoase din ziua nuntii. Sunt multe franturi, momente, de care nu-ti aduci aminte, desi ai fost prezenta in ziua nuntii, chiar din postura de personaj principal, insa emotiile sunt atat de mari, incat pur si simplu, parca cineva ti-a sters anumite pasaje din nunta proprie.
 Pentru a-ti reimprospata memoria, pentru a-ti readuce aminte exact acele momente " disparute", poti apela la serviciile foto-video de nunta profesionale. Sunt extrem de numeroase si pe internet, pe retelele pe socializare, si cu siguranta si in lista ta de cunoscuti, de prieteni. 
Dupa ce ai pus toate detaliile la punct, legate de organizarea nuntii, distractia poate incepe.:)
In ziua marelui eveniment toata lumea va intra in lumea de basm, iti va admira rochia de mireasa, mult visata si se va lasa suprinsa in imagini. In acea zi, tu nu trebuie decat sa te bucuri de fiecare moment si sa traiesti la intensitate maxima, prima zi din postura de femeie casatorita.

2 comentarii: