Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 14 noiembrie 2013

Auto Cashback: Suna ideal, dar e real!

Facturi, detergent, pasta de dinti, sampon...pfuai iar am uitat ceva! Asta fac in fiecare luna, incerc sa-mi aduc aminte ce s-a terminat prin casa si ce trebuie cumparat. Am noroc cu smartphone-ul ca-mi aduce el aminte, insa uneori si el e uituc. :) Cel mai neplacut e cand iti uiti portofelul acasa, si dupa ce ai stat zeci de minute la cozi, pentru platit facturi, constanti ca desi e randul tau sa-ti achiti datoriile catre institutii, nu ai cu ce. Nu e mai bine sa nu-ti mai faci astfel de griji?
Pai, Lyoness Romania s-a gandit la tine si stie ca timpul este extrem de pretios. Cu noua campanie "Auto Cashback" nu doar ca nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru "prezenta" portofelului, dar primesti si bani inapoi. Suna ideal! Nu doar ca suna, e si real. Si e pentru tine acest serviciu! De acum ai bonuri valorice originale, pe care sa le folosesti cum doresti tu!  Ce trebuie sa faci? Sa achiti la banca contravaloarea bonurilor, sa astepti sa-ti fie virate acasa si sa-ti faci apoi planul de "bataie" pentru cumparaturi. 
Unde poti folosi astfel de bonuri? Oriunde mergi: fie ca-ti alimentezi masina, fie ca-ti alimentezi...stomacul. :)
Daca stai sa te gandesti, chiar si copilul tau poate sa faca cumparaturi mult mai simplu. Fara sa-i tot explici, care bancnota ce valoare are, sau sa-l pui sa faca calcule astronomice, legate de bani.
In acest mod, nu va veni cu restul de la cumparaturi, gresit, iesind in pierdere, pentru ca, casierul a profita de faptul ca e ... copil.:)
Chiar si pentru tine ca adult e mult mai comod sa faci cumparaturi. Ai luat bonurile cu tine, care ti-au fost livrate acasa, si ai plecat in mall ca sa-ti umpli portbagajul masinii. 
Iti va fi mult mai comod, mai ales in perioada urmatoare, cand stim cu totii, ca vine Craciunul. Nu trebuie sa tot numeri banii alocati pentru cadourile celor dragi, iei bonurile cu tine si de acolo incolo, treaba e rezolvata. E mult mai comod si mult mai placut pentru portofelul tau, care sunt convinsa ca s-a saturat de monedele, date ca rest. Astfel ca nu vei mai purta cu tine, maruntii in portofelul si in buzunar. Nu va trebuie sa "culegi" monedele de pe jos, atunci cand ai incercat sa scoti bancnotele din portofel.
Cu Lyoness Romania si cu Auto Cashback cumparaturile vor deveni o placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu