Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

vineri, 22 noiembrie 2013

Un cadou cu semnificatie

 Te iubesc...doua cuvinte care spun totul si care definesc ceea ce simt pentru tine. Un sentiment puternic, care ma face sa fiu mereu cu zambetul pe buze, care ma determina sa fiu vesela chiar si atunci cand, poate as avea toate motivele sa plang. As putea sa plang de...fericire ca te am langa mine!
http://www.luxurygifts.ro/roy-croft-despre-iubire-colectia-citate-motivationale-cu-cristale-swarovski-u0171-128-avl
Cu ocazia aniversarii a 2 ani si 6 luni de casnicie, cadoul cu mesajul de mai sus, descrie incredibil de bine ceea ce simt pentru sotul meu! Ma bucur ca am reusit sa-l gasesc pe LuxuryGifts.ro. 
Timpul imprima in suflet sentimente adanci, le inradacineaza si le amplifica. Nicidecum acestea nu scad in intensitate! Atunci cand esti langa mine, ma simt mai puternica, simt ca lumea e la picioarele mele si ca pot sa cuceresc cel mai inalt varf terestru. Simt ca plutesc si ca pot sa infrunt orice cu zambetul pe buze si cu gandul ca tu esti langa mine, indiferent cat de usor sau de greu imi este! 
Sunt un om puternic, insa cand sunt la bratul tau ma simt atat de puternica, incat as putea sa sparg orice stanca, doar cu puterea gandului. As putea sa escaladez cei mai inalti munti, fara sa fiu echipata corespunzator. Picurii de ploaie nu ma pot atinge si nu pot sa stinga din caldura sufleteasca, care-mi tine de cald, chiar si in zilele geroase de iarna. E ciudat cum noi, ca oameni suntem atat de diferiti, atunci cand alaturi de noi este sufletul nostru pereche. Atunci nimic nu mai conteaza. Totul in jur capata alta dimensiune, una in care realitatea se dilata si devine mult mai blanda si mai frumoasa cu noi. In acel moment, nimic nu ne poate face rau, nimic nu ne poate atinge, nici cele mai dure cuvinte, nici cele mai puternice palme. 
Simti ca plutesti, si ca balonul in care te afli, zboara singur in inaltul cerului, doar suflat de gandul dulce al iubirii. Realitatea de care esti inconurat e aceeasi, insa micile piedici... nu mai sunt piedici, devin trepte catre varful insorit al vietii.
Sa iubesti si sa fii iubit e cea mai frumoasa poveste. O poveste unica, scrisa de gandurile iubirii, scrisa cu ajutorul sentimentelor puternice, sentimente ce nu pot fi alungate nici de cel ma puternic tsunami. Valurile puternice ce se izbesc de noi, nu sunt decat o ploaie calduta de vara, ce spala din praful vietii.
La multi ani si sa stii ca " Te iubesc pentru ceea ce sunt eu cand sunt in preajma ta!"
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu