Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 19 noiembrie 2013

Temperaturi de vara la preturi de...temperaturi de iarna!

Iarna incepe sa-si spuna cuvantul, iar gandul la vara ma face sa fiu putin nostalgica. Nu-mi place frigul si nici zapada. Mi-ar placea sa fie vara in fiecare zi, indiferent ca e iulie sau decembrie.
Cum ar fi, daca as putea aduce vara in casa si as evita iarna de afara? Pai, in primul rand as putea face acest lucru, folosindu-ma de panourile radiante, Heat-X, care se monteaza extrem de usor si care m-ar ajuta sa obtin in casa mea, temperaturi de vara. Sunt simple de montat, nu ocupa spatiu si ma ajuta si sa fac economie la bugetul familiei, mai ales in prag de iarna, cand facturile parca "sar in aer".
Ca sa ma simt ca in prag de vara, as putea de exemplu sa ma folosesc de panoul radiant Heat-X, ca sa-mi incalzesc mica piscina amplasata in apartament. Cu un pic de muzica de vara si cu balaceala in living, tocmai in piscina, vara ar fi la mine...acasa. :) Party-urile verile se vor muta la mine in apartament si vor fi binevenite pt toti prietenii mei, care se vor putea bucura de temperaturi de 25 de grade Celsius, cand afara termometrul va arata temperaturi negative. :)
E minunat ca voi obtine temperatura dorita, fara sa fac modificari majore in apartament, sa elimin centrala termica, ca sa montez alte "hardughii", care sa ocupe spatiu. Voi face economii de 40% la facturi, cu ajutorul panourilor radiante. In plus, cu ajutorul acestor panouri cu infrarosii, e ca si cum Soarele s-ar muta la mine acasa. 
As putea sa-mi deschid o mica afacere, pe timp de iarna:" Ofer temperaturi de vara, la preturi de...temperaturi de iarna!". :)) Un lucru foarte bun , legat de aceste panouri radiante e ca te ajuta sa faci economii la facturi, astfel ca-ti vor ajunge bani de cadouri pentru Craciun. :) 
Sa nu uitam si de natura, de care trebuie sa avem grija, daca ne dorim sa mai prindem pe Terra si urmatoarea ...vara. Panourile radiante Heat-X sunt prietenoase cu mediul. :)
Iata toate atuurile, care ma determina sa afirm ca panourile radiante sunt cheia catre un viitor mai...cald, cu cheltuieli mai mici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu