Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

joi, 14 noiembrie 2013

Ghiseul.ro acum si pentru Sectorul 3 al capitalei!

Am avut cateva experiente tare neplacute, stand pe la cozi si platind facturile curente. Ba oameni in varsta, care au incercat sa se bage in fata mea, ba certuri intre oamenii in varsta, ba calduri insuportabile, in zilele toride de vara. Cam aceeasi experienta am avut-o si platind impozitul pe masina si pe apartament. Initiativa de a realiza un site, unde poti sa-ti achiti impozitele locale este laudabila. Si mai bine, este ca si primaria Cluj-Napoca a aderat la site-ul www.ghiseul.ro. Pai nu e mai placut sa stai acasa, cu aerul conditionat pornit, ascultand muzica preferata, racorindu-te cu o limonada, si sa-ti achiti mpozitele locale? Nu se baga nimeni in tine, nimeni in fata, nu suferi din cauza caldurii...
Ma si gandesc sa-mi achizitionez un telefon, care sa reziste in apa, ca sa-mi pot achita impozitele, vara stand in apa, la o piscina si bucurandu-ma de soare. Parca nu m-ar deranja asa de mult sa-mi golesc buzunarele.:)) Sigur as fi furata de peisajul magic de vara. 
Daca as avea de achitat taxe locale, de exemplu iarna, as putea face acest lucru in timp ce ma dau cu sania, e atat de simplu, daca ai la indemana o tableta, un telefon mobil si acces la date mobile sau la rooter wireless. Da, da...poti plati chiar si in timp ce te dai cu sania. :)) Nu ar mai fi intrecere la linia de start, cine ajunge la destinatie mai repede cu sania, ci, cine plateste mai repede taxele. :))
Salut si initiativa primariei Bucuresti, sector 3, care s-a afiliat posibilitati de a plati online taxele si impozitele locale. E si foarte simplu: mergi la primarie iti iesi userul si parola, te loghezi si apoi poti goli...buzunarul personal. O modalitate simpla si placuta de a scapa de bani. E benefica pentru toate categoriile de varsta, mai ales ca toata lumea are acasa un desktop, un smartphone, o tableta sau chiar un laptop. 
Cei care locuiesc in sectorul 3 al Bucurestiul si isi vor activa contul pe ghiseul.ro vor si inscrisi si la promotia in derulare, in care vor putea castiga multe premii. Toate detaliile aici!

4 comentarii:

  1. Buna!

    Felicitari pentru primul articol scris in cadrul campaniilor Blogal Initiativ. Din punctul meu de vedere este un articol exceptional pentru prima incercare. Inca imi mai aduc aminte de primul meu articol scris in cadrul unei campanii online :)) Acum a trecut timp si cred ca mi-am mai cizelat stilul... Te astept, daca ai timp, sa citesti si articolul meu pe aceasta tema :) Sper sa iti placa :) Daca ai nevoie de orice fel de ajutor legat de BI sau de blog te rog sa nu eziti sa ma contactezi :)
    Iti doresc toate cele bune,
    Vlad Palas

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Multumesc pt apreciere. :) Voi citi articolul tau legat de acelasi subiect, si nu doar pe acela.Cu siguranta ca voi avea intrebari legate de blog. De obicei eu sunt fata cu intrebarile. :)) Ma bucur ca voi primi si raspunsuri.:)
    Seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Servus, Aura!

    Daca tu esti fata cu intrebarile atunci voi fi baiatul cu reapunsurile pentru tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Servus, Vlad :)
    Ai gusturi bune la...haine de femei. :) Cu siguranta ca sotia/iubita te poate trimite singur la cumparaturi, ca sa-i alegi tinutele pentru diferite evenimente. Trebuie doar sa stii masurile, in rest te descurci foarte bine. :)

    RăspundețiȘtergere