Bine ai venit! Aceasta este o "parcare pentru ganduri".
Nu se plateste taxa nici de stationare, nici de oprire.

marți, 19 noiembrie 2013

Dream Car Art Contest

Inocenta unui copil este un lucru minunat, pe care, atunci cand esti adult, o apreciezi mai mult decat pe o carte buna de citit. :)  Puritatea si entuziasmul puisorilor de om, nu se aseamana cu nimic, si e minunat sa-l regasim in fiecare clipa a zilei. De alftel, astfel ne regasim si noi, ne readucem aminte de cea mai frumoasa perioada a vietii, o retraim prin copiii nostri sau a celor din jur.
Toti copiii sunt incantati de masini, chiar de cand au cateva luni. Cum? Pai atunci cand urca la bordul masinii, adorm instant. E semnul ca tata poate sa mearga linistit pana la destinatie. Nu e de mirare, de ce atunci cand copiii cresc sunt fascinati de masini, le privesc, le apreciaza, le deseneaza. Masina visurilor este binedefinita pentru cei mici, inca de la primii anisori de viata. Stiu exact ce marca isi doresc si stiu ca tatal sau mama conduc o Toyota. :)
Minunatul concurs al celor de la Toyota, Dream Car Art Contest, prin care un copil talentat este premiat si ii este oferita o experienta inedita, aceea de a calatori in Japonia ar trebui urmat si de alte branduri auto si nu numai.


Mai e putin si vine Craciunul, cel mai bun prilej pentru noi toti sa ne gandim la cadourile pe care ni le dorim sau pe care le vom oferi. Sarbatoarea Craiunului este intotdeauna momentul cand zambim, uitam de toate lucrurile neplacute din jur si e perioada cand petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi sufletului nostru.
Ocazia perfecta ca un copil talentat sa fie recompensat cu excursia in Japonia oferita de Toyota. Daca as fi eu, cea care as propune tema de concurs ca sa stimulez cat mai multi copii sa participe, as alege ca si destinatie o sala de cinematograf ( care sa fie locul de desfasurare al evenimentului), apoi as propune copiilor sa-si imagineze pe hartie, cu ajutorul creioanelor, a cariocilor, a pensulelor si acuarelelor, masina lui Mos Craciun. Acea masina, care sa aiba portabagajul mare, ca sa incapa cadouri pentru toti copiii din lume. 
De ce nu am inclus in tema de competitie ca si ustensile, tabletele? Pentru ca vreau ca si copiii din ziua de azi sa se bucure de lucrurile simple, care ne-au determinat pe noi, generatiile mai mature, sa scriem, sa ne imaginam folosindu-ne de arta: arta pe hartie.  Evident ca la finele concursului, as oferi premii tuturor copiilor: cate un pachet cu dulciuri!
Asta ar fi proba. Cum as atrage copiii sa participe la acest concurs? M-as folosi de massmedia din zona: radiouri, televiziuni. In plus, as realiza o campanie in gradintile si scoliile din zona mea, prin care as prezenta copiilor, faptul ca au ocazia sa calatoreasca, sa se faca cunoscuti la televizor, si ca Mos Craciun, cel din Laponia va calatori cu masina desenata de ei, daca aceea va fi pe placul Mosului.
Evident, ca ajutat de cei de la Toyota, visul copiilor, aceea ca Mos Craciun sa calatoreasca, chiar cu masina desenata de ei, va deveni realitatea. Daca Mos Craciun nu-i convinge pe copii, atunci cine? :)
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu